<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Testimoni Set Kecantikan SHAKLEE

Testimoni Set Kecantikan SHAKLEE

Set kecantikan Shaklee ade banyak pakej...

Ada COLLAGEN POWDER
Ada VIVIX
Ada GLA
Ada BCOMPLEX, VITALEA

dan banyak lagi...

tapi saya nak share salah satu SET KECANTIKAN SHAKLEE

Nak cantik luar, kena cantik dari dalam...betul tak?

kadang2 kita pakai mcm2 produk muka tpi sekejap jer muka ok...
clean and clear dari jerawat..

tapi sampai masa, jerawat timbul balik..

sebab apa?

sebab dalam badan kita banyak toksin yang tak dibuang..

kalau buang toksin, segala jerawat pun tak akan timbul lagi...

Try tgk salah satu testimoni set kecantikan SHAKLEE ni...


Beliau ambil ESP + BCOMPLEX + OSTEMATRIX + VITA E dan GLA

berbaloi sangat dengan hasilnya kan...

Nak try set kecantikan shaklee boleh hubungi saya di

 FACEBOOK : Hanim Ismail

atau sms/ call

HANIM 0179752684

Kita boleh bincang2 ikut bajet anda.... NO WORRIES...

Saya sedia membantu

Penghantaran secara percuma boleh dilakukan di sekitar kawasan JALAN KEBUN, KOTA KEMUNING, ALAM BUDIMAN U10 dan SHAH ALAM

Penghantaran ke seluruh MALAYSIA boleh diuruskan dengan perkhidmatan POSLAJU.

Label: , , , , , , , , , , ,