<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Cara Hilangkan Lenguh-Lenguh Badan

Cara Hilangkan Lenguh-Lenguh Badan

Bila bangun pagi jer, rasa badan sangat lenguh. Sampai rasa malas nak bangun kan. Bila dah start lenguh badan, malas di pagi hari, semua kerja susah nak menjadi kan? Lenguh-lenguh badan di kalangan ibu yang hamil dan juga ibu yang menyusu badan juga selalu berlaku. Kenapa? Ini kerana badan kekurangan KALSIUM. Yap, kalsium. 

CUba cek pengambilan kalsium seharian anda..Cukup tak 1000mg sehari? Purata umur 19 tahun hingga 50 tahun memerlukan 1000mg kalsium sehari, bukan sebulan tau..hehhe. Sebab tu bila bangun pagi,badan lenguh jer kan.


Kalau ibu hamil dan ibu menyusu lagi ler parah. Bayi di dalam kandungan dan juga bayi yang menyusu badan mendapat sumber KALSIUM daripada IBUNYA. Sebab itulah, ibu yang hamil atau ibu menyusu cepat lenguh badan, gigi mudah rosak, cepat reput tulang @ osteoporosis kerana ibu tidak menggantikan kembali KALSIUM yang diserap oleh bayi anda. Kebarangkalian ibu hamil dan ibu yang menyusu badan untuk mendapat OSTEOPOROSIS adalah sangat tinggi.

Bagi saya, seorang ibu yang menyusu badan saya ni jenis yang kurang minum susu. Tambahan pula susu putih memang susah sangat nak telan. Apa yang saya buat adalah saya mengambil OSTEMATRIX setiap hari untuk menggantikan KALSIUM yang diserap oleh anak saya melalui susu badan.

Ini adalah OSTEMATRIX yang saya telan setiap hari. Satu tablet bersamaan dengan 250 mg KALSIUM. 
4 biji tablet memadai untuk mencapai keperluan kalsium harian anda. Bangun pagi mesti lenguh-lenguh badan hilang. Tak caya meh cuba. Satu botol ada 120 biji utk sebulan kegunaan.Harga dia rm61. Nak harga ahli jom join ahli. Sangat berbaloi..

Nak try OSTEMATRIX Shaklee?

Anda boleh hubungi saya di 

FB: Hanim Ismail
Page : VitaminKeluargaKami
SMS / WhatsApp : 0179752684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area: Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Alam Budiman U10
Penghantaran seluruh malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan POSLAJU.

Selamat Mencuba

Label: , , , , ,