<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Demam teruk dugaan dari Allah, Alhamdulillah

Demam teruk dugaan dari Allah, Alhamdulillah

2 hari dilanda demam teruk sampai nak bangun tak larat...encik suami pulak takde sebab g singapore atas urusan kerja Broadcast Asia selama 3 hari...dah lama tak demam seteruk ni...

Sampai nak pegang dukung anak 5 bln pun tangan terketar2....apa lagi nak layan yg sulung 3 tahun..mujur grandma dengan atuk ada..blh tlg2 tgkkan dieorang...
Tapi alhamdulillah...syukur dengan ujian Dari Allah...Allah tarik sikit nikmat kesihatan tapi Allah bagi rezeki dengan cara Lain.. Terima kasih Ya Allah...

Teruknya demam kali ni..tengahari saya sejuk sampai terketar2..selimut bersweater bagai..malam pulak panas sampai kain towel buat lap badan boleh kering..mujur tak jangkit dgn si kecik..alhamdulillah..

Hari ni alhamdulillah dah tak demam..tapi badan seriously macam sakit orat br lepas bersalin..mcm tu la rasanya..bisa seluruh badan masih terasa...

Tak tau dah nak telan ubat apa sebab tgh bf tak berani nak amek ubat sesuka hati..last2 akibat tak tahan sangat rasa sakit sampai dah terbongkok2, saya amek OSTEMATRIX 4 bijik telan...time tu tengahari...

Alhamdulillah, tak sampai setengah jam memang sakit orat hilang terus...bisa2 bad an pun takde...ostematrix bukan pain killer yer...
Senang citer dia ibarat pil kalsium..

Memang berkesan sangat..
Biasa saya amek time nak tido malam sebab tak nak bagi kaki cramp, ni amek tengahari sbb tak tahan menanggung sakit urat..

Sape2 yang alami masalah sakit urat, lenguh badan, kaki cramp, saya suggest uollls amek ostematrix..memang berbaloi LA...
Yang paling penting, ia BUKAN drugs, bukan painkiller, dan bukan ubat hospital
Nak try ostematrix boleh hubungi saya 

Hanim 0179752684
Email hanim_ ismail@yahoo.com.my
Fb Hanim Ismail
Satu botol ada 120 RM 61 jer....

Label: , , , , , ,