<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Bolehkah Tonik Ajaib VIVIX Hentikan Tabiat Merokok?

Bolehkah Tonik Ajaib VIVIX Hentikan Tabiat Merokok?

Wahh...bagusnya Shaklee buat promo buy 6 free 1 VIVIX bulan Julai 2014.. Memang terbaik la.... Nak tau kenapa? Sebab time ni bulan Ramadan yang penuh berkat dan bulan yang menuntut kita menjaga hawa nafsu kita kan...Eh....ape kene mengena dengan Vivix dan berhenti merokok ni plak kan?? Betul ker Vivix ni boleh hentikan tabiat merokok??



Haaa....salah satu cara untuk berhenti merokok adalah dengan mengambil VIVIX sesudu teh sehari. Macam tak caya jer kan?? Tapi  betul... VIVIX ni buatkan sesiapa yang hisap rokok akan jadi pahit..Bila lama2 konpem dah tak nak merokok kan..Biasa kalo takde testimoni orang tak percaya kan?? Jap yer saya share testimoni PALING BEST dengan VIVIX vs PEROKOK TEGAR.


Testimoni ni memang best :-



Alhamdulillah...terbaik untuk ibu nya...

Siapa nak tengok mak sakit kan..

So, kita nak tengok asben kita merokok ker? Cuba try diam2 bg vivix kat suami...
Silap2 boleh berhenti merokok..Duit beli rokok boleh guna untuk benda lain

Kira-kira:

Satu kotak rokok RM12
Sehari sekotak rokok
Sebulan 30 kotak
Total = RM 360 sebulan = RM4320 setahun..

Banyak tu!!!!

Nak tengok suami sihat, bebas asap rokok, duit jimat tak?
Beli VIVIX try bagi..insya allah kalo konsisten amek tiap2 hari konpem berhenti la merokok si suami...




Nak join ahli dan dapatkan VIVIX anda. Boleh hubungi saya, pengedar sah shaklee Selangor, Shah ALam


Hanim Ismail
017- 975 2684
ID 921943
FB : Hanim Ismail
Page : VitaminKeluargaKami
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area: Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Alam Budiman U10, UITM Puncak Perdana

Label: , , , , , , , ,