<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: MENYESAL Guna Hand Dish Wash SHAKLEE

MENYESAL Guna Hand Dish Wash SHAKLEE

Menyesal betul guna Hand Dish Wash Shaklee..  Nak tau kenapa? Sebab saya terpaksa guna duit saya untuk beli barang lain. Eh..ada kene mengena ker???

Ye la... Saya TERPAKSA guna duit saya untuk beli barang lain daripada beli BLENDER BARU. Sebab ape? Blender lama yang dah tak cantik tu sebab kekuningan akibat blend kunyit segala bagai dah jadi putih berseri, siap bling bling lagi.

Hari tu dah memang berhajat nak beli blender baru sebab tengok kaler blender pun ddah semacam jer. Tapi bile guna HAND DISH WASH SHAKLEE ni, kuning kunyit pun boleh hilang. Hasben pun cakap tak payah la beli baru,blender dah naik seri dah..

Rugi betul guna Hand Dish Wash Shaklee ni.

Satu lagi sebab rugi guna Hand Dish Wash Shaklee ni, sebab boleh jimat duit untuk beli barang2 anak yang lain. Biasa puting susu anak kalo 2 minggu pun dah start muncul kerak2 susu kan. Tambah pulak kalau minum susu formula.

Tapi guna Hand Dish Wash ni, memang boleh tanggal la kerak2 susu ni.. Memang wajib beli la mommies yang ada anak menyusu botol.

Sebenarnye, setiap rumah wajib ada Hand Dish Wash ni. Kalau basuh pinggan yang sangat berminyak pun, minyak sangat senang tanggal. Sesetengah sabun cuci pinggan lain, 2-3 kali kene letak sabun baru minyak hilang.

Murah jer satu botol ni..

Berbaloi sangat dengan Hand Dish Wash ni..
Kalo nak try Hand Dish Wash Shaklee, boleh hubungi saya;

HANIM ISMAIL
ID 921943
0179752684


COD Area : SHAH ALAM, JALAN KEBUN, KOTA KEMUNING, JOHAN SETIA,BUKIT RIMAU, ALAM BUDIMAN U10, UiTM PUNCAK PERDANA




atau anda boleh membuat pembelian secara online menerusi website Shaklee dengan menekan icon di bawah




Label: , ,