<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Cara Paling Cepat dan Senang Untuk Berhenti Merokok

Cara Paling Cepat dan Senang Untuk Berhenti Merokok


Musykil betul bila baca tajuk entry kan?? Berhenti merokok dengan Cara yang senang dan mudah. Ada ker cara yang paling mudah dan paLing simple nak berhenti merokok?Mesti abang-abang semua pelik kkan?

Cuba tengok ni?..Lagipun banyak produk banyak cara yang government dah buat.Klinik Berhenti Merokok la, Khidmat Kaunseling la,tapi semua tak menjadi kan. Tambaha2 pulak kalo dah merokok lebih dari 10 tahun. Memang agak payah nak berhenti merokok. Ye dak?

Cube kita pikir,berapa banyak duit yang kita boleh jimat kalo berhenti merokok. Misalnya,rokok harga RM 10 sekotak dan setiap hari belo sekotak. Setahun boleh jimat RM 3650 tu... Banyak sangatttttt.... Boleh buat anak-anak dan family pergi holiday sakan tu...

Nak seribu daya, tak nak seribu dalih kan?

Cube tengok LIVE TESTIMONI dari Encik Uzir ni.Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya from iReach HD on Vimeo.


Menurut beliau, dia start menghisap rokok secara serius semasa umur 14 tahun ( jangan anak-anak kita pulak yang macam tu yer).

Agak-agak umor beliau berapa tahun sekarang? Dalam 30 + tahun mungkin kan. Hampir 16 tahun beliau merokok. Agak mustahil kan beliau BOLEH BERHENTI MEROKOK kan?

Beliau dah pergi ke Klinik Kesihatn, koin program @ bengkel berhenti merokok tetapi GAGAL. Beliau dah cuba NIQUITIN yang ada dijual di farmasi tapi juga GAGAL.  Beliau dah try rokok elektronik @ e-cigaretter umtul kurangkan ketagihan tapi juga GAGAL.

SEHINGGALAH isteri beliau memberi beliau VIVIX SHAKLEE. Bila ambil Vivix Shaklee, automatik bila hisap rokok tu, rokok rasa pahit. Beliau rasa dah hilang nikmat merokok. Alhamdulillah, dah SETAHUN beliau BERJAYA BERHENTI MEROKOK. 

Siapa yang tak nak tengok anak-anak,isteri dan keluarga bebas dari asap rokok kan?
Berilah pada suami @ abang atau ayah kita. Sesungguhnya kesihatan itu sangat bermakna.

Anda mahukan ViVix atau sebarang produk shaklee?
Hubungi saya pengedar sah Shaklee.shah Alam, selangor

Hanim Ismail
ID 921943
017-975 2684
FB :Hanim Ismail
COD Area: Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana
Penghantaran seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju dan kurier servis yang lain.

Label: , , , ,