<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Cara Mudah Atasi Masalah Mata Panda / Lingkaran Hitam di Bawah Mata

Cara Mudah Atasi Masalah Mata Panda / Lingkaran Hitam di Bawah Mata

Mata panda atau lingkaran hitam di sekeliling mata sering sangat kita tengok pada golongan wanita terutamanya pada ibu. Tidur paling lambat, bangun pula paling awal. Bila la nak cukup tidur kan, tambah-tambah kalau ada anak kecik. Makin lama, kalau mata kita takde protection makanya, makin menjadi-jadi la gelap kat lingkaran mata. Nanti lama-lama kite pulak kena panggil PANDA.



Kekadang nak keluar rumah pun malu. Nak pulak kalau tak make up. Nampak terus mata panda tu kan. Paling teruk, bila make up pun mata panda still nampak. Adoiii... Baik tak payah make up kan.

Student ke bekerja ker surirumah ker memang biasa sangat ada masalah mata panda ni. Student dengan stay up sebab nak siapkan assignment yang berlambak. Saya dulu pun macam tu la...mata panda tapi tahan jer la..

Bekerja pun sama. Siap dengan overtime lagi. Surirumah pun same jer. Kekadang tidur 2-3 jam jer tambah pulak yang ada anak kecik.

Cara saya untuk hilangkan masalah mata panda ni adalah dengan menggunakan Eye Treatment Enfuselle.

mata panda

Sangat sangat berkesan. Guna sikit jer. Konsisten dan Insya Allah mata panda akan hilang.

Meh saya share testimoni kastemer yang dah jatuh cinta dengan Eye Treatment ni.


hilangkan mata panda,  pengedar shaklee jalan kebun

Rasa teruja nak hilangkan mata panda uollsss? Nak pulak dekat dekat raya ni. Haruslah hilang mata panda tu kan..

Meh kontek saya, pengedar sah shaklee shah Alam

Hanim Ismail
0179752684
ID 921943
FB : Hanim Ismail
Page : Love Your Family
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
COD Area: Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kenuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Alam Budiman U10, UiTM Puncak Perdana

Label: , , , , , , , ,