<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Sakit Tumit Berkurangan dengan Pengambilan Produk OG Secara Konsisten

Sakit Tumit Berkurangan dengan Pengambilan Produk OG Secara Konsisten

Assalamualaikum...Dah lama tak tulis entry...Hari ni nak share satu produk yang boleh kurangkan sakit tumit.. Pernah tak rasa sakit kat bahagian tumit? Rasa cam sakit sangat bila nak jalan.. Nak melangkah rasa sakit sangat.. sampai kita terpaksa berjalan terjingkit-jingkit sebab tak boleh nak pijak penuh..


Rasa macam pakai heels pun ada...Tinggi semacam...hehe... Sakit ni terjadi bila heel spur tu muncul..

Nak tau sebab apa muncul heel spur tu?


  1. Heel spur tu munculkan diri pada atlet atau orang yang sentiasa bersukan / berlari / JOGGING pada permukaan yang keras.
  2.  Pemakaian KASUT/ selipar / sandal yang tidak sesuai atau TIDAK COMFIT. Lebih senang cite, tapak kasut tu keras.
  3. Berat badan berlebihan ataupun OBESITI

sakit bile ade heel spur tu lebih kurang macam kene cucuk dengan jarum takpun benda tajam jer kak kaki bila bangun pagi nak berdiri..  Kadang2 bila duduk lama, pastu bila nak berdiri rasa sakit sangat mencucuk2 kat tumit kaki tu...

Pernah rasa tak macam tu?

Bila makin lama makin sakit, nak berjalan pun seksa. Nak berdiri lama2 pun tak boleh. Kalau time nak g shoping ke nak g jalan2 ke, mesti balik dengan sakit yang amat sangat kan.. Tak selesa rasanye kan..

meh try amek OG ni.. OG ni nama singkatan Omega Guard.

Omega Guard ni sebenarnye asid lemak omega-3 gred asli dan tulen serta berkepekatan tinggi..


Meh baca testimoni Sakit tumit hilang dengan pengambilan Omega Guard secara konsisten..


Nak hilangkan rasa sakit tumit @ nak bagi kat mak ayah try Omega Guard sebab mak ayah mengadu sakit tumit kaki? Elok sanngat dah tu..... SEBAB.... bulan ni promosi Omega Guard tau..

Sama ada promo BELI 6 FREE 1 @ BELI 2 dapat 5% DISKAUN...

pilih2 nak promo yang mana.. Yang join ahli lagi dapat harga special tau..

berminat??

Hubungi saya, pengedar sah Shaklee Jalan Kebun - Shah Alam

HANIM ISMAIL
ID 921943
017-9752684
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
FB : Hanim Ismail
Page : Love Your Family
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Alam Budiman u10, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau
Penghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju atau Kurier


Atau nak JOIN AHLI.. untuk dapatkan produk shaklee dengan harga ahli atau harga promo..

KLIK JOIN NOW button kat bawah, dan isikan butir2 peribadi anda.. dan saya akan hubungi anda..


Kesihatan adalah LEBIH BERMAKNA daripada WANG..

Label: , , , , , , , ,