<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Apa Lelaki Ini Buat Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox yang Hodoh?

Apa Lelaki Ini Buat Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox yang Hodoh?

Assalamualaikum... Selamat Hari Raya Aidiladha ... Hari ni akak nak cerita pasal chicken pox ni... Bukan chicken chop ye..hehe... chicken pox yang boleh ada parut2 hodoh kat muka dan badan kita tu..

Biasanya chicken pox ni, time baby dah kena dah... At least, bila dah besar kalau ada parut pun mungkin dah hilang parut tu.. TAPI.....   

Bayangkan bila dah berumur 30 an ke 40 an ke baru datang chicken pox ni melawat menjajah kulit kita.. Muka kita.. Badan Kita.... AIYOOOOKKK....   Rasa cam nak nangis kan?

Sensitif Tau kulit kita bila kene chicken pox ni tau.. Makan kena pantang... Tak leh makan suka2 hati..nanti lagi banyak die keluar...Atau pun parut akan jadi kekal.. Air Hujan pun takleh kena tau..
kita Yang dah besar panjang ni mesti rasa gatal2 time kene chicken pox ni tau.. KONPEM lah kita tak tahan.. Mesti nak menggaru kan? Dan yang pasti... parut mesti ada...

Tengok gambar kat bawah ni.. Kalau dah time2 umor 30an 40 an baru nak kena chicken pox, abis lahhh..Kesian tengok abang tu.. Tapi ye lah.. bila dah parut macam tu,takkan nak duk berkurung dalam rumah je sebab malu.. Takleh ler macam tu kan.. Yang penting kita kena ikhtiar..


pengedar shaklee jalan kebun

Beliau konsisten ambil 3 benda ni jer:

ESP - Soy Protein (NON GMO)
Vita C
Vita E

Alhamdulillah.. Dengan berkat konsisten beliau ambil tanpa miss, kulit yang teruk akibat chicken pox dah kembali pulih. Kalo lelaki pun boleh sebabkan kurang keyakinan bila kulit jadi teruk,apatah lagi perempuan kan?

So,apalagi kawan2... Kalau ada masalah seperti beliau, atau ada masalah kulit yang teruk, seperti:

Parut Jerawat yang Hitam
Jeragat
Jerawat Batu
Kulit muka Kering
Kulit Muka Berminyak


Jangan Segan untuk hubungi saya untuk sebarang konsultasi dengan produk shaklee

 FB : Hanim Ismail
SMS/ WhatsApp : 017 975 2684
Page : Love Your Family
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my

COD Area : Jalan Kebun, Johan Setia, Bukit Rimau, Kota Kemuning, Rimbayu, Shah Alam
Penghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan Kurier POSLAJU dan GDEX

Label: , , , , , , , ,