<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Cara Jadikan KULIT GELAP dan BERJERAWAT kepada KULIT CERAH dengan SELAMAT dan BERKESAN

Cara Jadikan KULIT GELAP dan BERJERAWAT kepada KULIT CERAH dengan SELAMAT dan BERKESAN

Assalamualaikum..
Sekarang trend nak cerahkan kulit gelap semakin berleluasa kan.. Ada yang testimoni kulit gelap jadi cerah lawa2 gebus skali.. Sampai bertimbun- timbun produk kat pasaran yang keluar. Boleh cerahkan kulit dalam masa 3 hari, dalam masa 7 hari.. ooomak aiiii...
Tak terlintas ke apa yang ada dalam produk tu sampai kesan nya cepat sekali.. dalam masa 3 hari je dah boleh cerah gitu.. saya pernah terbaca artikel kebanyakan yang macam tu ada satu bahan yang dieorang namakan sebagai 'penyekat darah'.. tapi lupa.lah exact nama.die.. nanti saya cari balik artikel.tu yer.. 

Sebab tu bila kita tengok, yang putih melepak tu macam.putih pelik tau.. bukan.macam putih natural tau... emm.. 

Haaa.. kalau nak tau Shaklee pun ada gak tau produk yang boleh cerahkan kulit. Ye... betul..tapi yang ni memang dan confirm selamat sebab ada landmark.study lagi..

Kat bawah ni saya share 2 testimoni yang guna produk shaklee.. dari kulit gelap jadi cerah. Tapi cerah die tu tak nampak macam palsu tau.. eh nak cakap macam mana ek.. cerah semulajadi la gitu..

Dari yang berjerawat sampai la kulit jadi putih,jerawat pun takde. Yang penting takde side effect, tak de bahan kimia.terlarang, takde hidrokuinon semua tu.



Kita tau,kadang2 kita pompuan.ni.boleh jadi kurang keyakinan bila nak berhadapan dengan orang ramai dengan muka.yang penuh patut jerawat kan. Risau jugak, kot2 orang ramai duk tengok je kat muka kita. Macam kita tak.pandai nak jaga kulit muka. Padahal,bukan tak nak jaga.. tapi kita dah tak tau nak.guna ape kan. 

Saya pun.gitu jugak masa zaman diploma degree.. naik jerawat sebijik pun dah tensen. Abis g picit.jerawat tu.. last2 tinggal pariit hitam. Sental tepek dengan kulit kayu manis.. mak ai..die punya panas rasa cam nak nangis. Kalau lah dari dulu kenal shaklee no kan..x payah susah2 nak tepek macam macam..

Kalau ada masalah kulit macam ni, jangan segan jangan malu.. hubungi je saya. Saya bersedia untuk membantu. 

Kulit berjerawat lain cara dia. 
Kulit berminyak Lain pulak cara dia
Kulit kering lain pulak cara dia..

Roger2 je.. saya akan tolong

FB : Hanim Ismail
Page : Love Your Family
WhatsApp / SMS : 017 975 2684
CoD Area : Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Rimbayu, Shah Alam



Label: , , , , , , , , ,