<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Pengedar Shaklee JALAN KEBUN dan KOTA KEMUNING, SHAH ALAM

Pengedar Shaklee JALAN KEBUN dan KOTA KEMUNING, SHAH ALAM

Assalamualaikum...lame kita tak bersiaran.. hehe... 


Akak2 abang2 Masih setia atau baru nak cuba produk Shaklee? Ada yang tak pernah tau akan kewujudan Shaklee ni tau.. Sebenarnya Shaklee ni dah lama wujud tau.. In fact Vitalea, atau multivitamin pertama Shaklee dah berusia lebih 100 tahun tau...



Haaa... kalo nak try Shaklee atau nak dapatkan produk Shaklee boleh saya:~

Hanim Ismail

ID 921943

017 975 2684



COD Area adalah di sekitar Jalan kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, dan juga Shah Alam..



Ehhh...sebelum tu meh saya nak citer macam mane saya boleh terjebak dengan Shaklee ni tau.. Saya ni boleh dikatakan agak cerewet sikit bila bab2 nak telan supplemen bagai ni.. Yelah.. sebab masuk dalam badan kita kan..

Takkan nak telan produk yang takde asal usul, tapi nak dapatkan feedback secepat kilat.. yang jenis produk macam tu memang bahaya... kot2 diletak bahan terlarang yang boleh jadikan isu kesihatan pulak.. buah pinggang rosak la, tu la ni la... 

Takut ke tak takut??

Saya first time try Shaklee ni mase lepas bersalin anak pertama dalam tahun 2011... awal 2012 susu makin drop di kala anak nak membesar dalam 7 @8 bulan time tu.. masa tu pengaruh FB kuat sangat.. Banyak testimoni produk lain untuk tambah susu muncul.. tapi one fine day,saya roger2 member beli ESP dengan dia.. Teka apa jadi ???

ALHAMDULILLAH... susu memang meriah sangat... gembira sangat sebab memang nekad nk nyusukan anak sampai 2 tahun... Yang paling BEST SKALI.. SIDE EFFECT die tu...

✅ Parut jerawat hitam dah hilang

✅ Jerawat pun tak naik dah

✅ Badan rasa bertenaga sokmo

✅ Kulit eczema dah makin kurang..



Banyak pulak side effect yang best kan...



Inilah antara sebab2 saya pilih Shaklee.. bukan sebarang produk yang masuk dalam sistem badan saya ni...

Jangan pulak akak2 abang2 pilih produk yang boleh bagi result meletooppp dalam masa 3 atau 4 hari pulak.. nanti kang yang naya nye kite yang menanggung seksa.. takmo takmo camtu..

Nak dapatkan Shaklee dan konsultasi?

Jangan malu jangan segan.. moh personal.wasap saya yer...

Hanim Ismail
ID 921943
017 975 2684
FB  : Hanim Ismail
Page : Love Your Family
COD area : Jalan Kebun, kota Kemuning, johansetia, Bukit Rimau,Shah Alam

                         WOOOOOTTTT WOOOOOOOTTTTT.....

Bulan SEPTEMBER ada  Promosi ESP dan ViTa C tau.... Set Gojes Gebus Gabas uollss...

Label: , ,