<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Adakah Shaklee Untuk Kulit Cantik Terbukti Berkesan dan Selamat?

Adakah Shaklee Untuk Kulit Cantik Terbukti Berkesan dan Selamat?

Pernah guna produk campur-campur tak? Maknanya lepas satu brand lepas tu tukar brand lain? Kenapa ye? Saja - saja ke sebab tak serasi dengan produk? Atau pun memang nak tukar sebab nak cari produk untuk kulit cantik? Akak-akak dan adik-adik tau tak ada produk Shaklee untuk Kulit Cantik?



Gambar kat atas ni TIADA KAITAN dengn produk Shaklee. CUma beliau telah tersalah guna produk GMP yang baru muncul di pasaran. Pada mula nya kulit menjadi ok tapi akhirnya bila stop guna kulit muka beliau menjadi semakin teruk.

Akak-akak adik adik nak jadi macam ni ke? huhuhu..takut ni kalo jadi macam ni.. Apa kata      akak akak adik adik amek vitamin. Cantik dalam, cantik la luaran tau.

Ada vitamin untuk kulit cantik dan ada jugak skincare untuk dapatkan kulit yang cantik dan gebu tau.
Tapi sebelum tu, akak nak kena tau dulu masalah yang akak/adik ada. Contohnya:

Kulit Kusam
Berjerawat Halus / Jerawat Batu
Jeragat
Muka Jadi Lubang-Lubang
Parut Hitam Jerawat
Kulit Berminyak
Kulit Kering

Banyak lagi masalah berkaitan kulit muka kan? 
Kita perempuan ni mestilah nak kulit muka cantik kan? Tipulah kalau kata tak kesah..
Hakak ni kesah sangat tau.. JErawat sebijik naik pun 24 jam duk belek muka sebab tak puas hati nape la die duk naik jerawat kat muka..
Kadang betul2 jerawat tu timbul kat tengah2 dahi, Macam pakai nandek pun ada.. UIsshhh..geram lahai.. Pastu mula la duk picit sampai darah2..
tu la yang hakak selalu buat masa zaman belajar dulu, Tapi kesan die, abis parut hitam jerawat penuh kat muka..
malu wehhh... šŸ˜…

Sampai lah dah jumpa shaklee untuk kulit cantik. Asalnya amek untuk menyusu badan, sebab nak tambah susu badan. Sampailah suami tegur kulit dah licin sebab takde parut hitam jerawat.. Hakak tak perasan pun sebab dah jarang belek muka. Takde masa nak tilik muka sebab duk tilik baby jer.. Hahahha...

SO, apa lagi lepas tu duk tambah satu-satu la produk Shaklee untuk kulit cantik.

NAk tengok apa testimoni yang bagi hakak paling TOP la sebab amalkan produk Shaklee untuk Kulit Cantik ni. Meh tengok kat bawah ni...

shaklee jalan kebun kota kemuning
Tengok akak ni..tak percaya kan..ingat baru 19 tahun..tapi rupa nya dah gunakan shaklee selama 19 tahun dan umur akak ni pun dah 54 tahun...

Kan betul, shaklee ni memang terbukti berkesan dan tidak memudaratkan jika diambil berpanjangan. Kalau produk lain tak tau la kemudaratan jika diambil dalam masa yang lama..

shaklee jalan kebun kota kemuning

wahh..tengok akak ni pulak..makin lama amek vivix makin cantik la uollsss...

haaaa...jangan tunggu lagi tau...

tengok lagi testimoni yang kat bawah ni

shaklee jalan kebun kota kemuning

Ha,,,hakak tau ramai yang ada masalah macam ni kan? JAngan biarkan lama-lama tau. Makin lama makin rosak kulit muka. Dan jangan tepek produk yang bukan2 tau. Yang ada merkuri tapi claim takde tu haaa..tu lagi bahaya..makin dipakai makin rosak kulit nanti..
Nanti SELF CONFIDENCE pun makin lama makin menurun. Kita pun naik segan bila orang lain duk usha kulit muka kita kan. Macam kita tak nak jaga kulit muka,, pdahal dah kita dah tak tau dah nak buat macam mana.. 

Jangan tunggu -tunggu tau...

Tapi ROger Hakak dulu tau.. NAnti akak bagi konsultasi dengan kulit akak/adik semua. 
Yang masalah kulit berminyak tak sama dengan masalah kulit kering..

Produk Shaklee untuk Kulit Cantik ada :

Vivix
Collagen Powder
Vitamin C Sustained Release
Vitamin E
ESP Isolate Powder
GLA Complex
Skincare Nutriwhite
Skincare ENfuselle

apa lagi meh roger2 hakak yer, pengedar shaklee jalan kebun- shah alam:

FB : Hanim ISmail
Page : Love Your Family
ID : 921943
Email : hanim_ismail@yahoo.com.my
Whats App / SMS : 017 975 2684
COD Area : Shah ALam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, bandar putera 2, rimbayu
Penghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan perkhidmatan Poslaju dan GDEX

atau anda boleh membuat pembelian secara online terus melalui website shaklee dengan menekan icon di bawah


Anda bolej jimat 15% - 30% dengan menjadi ahli Shaklee sekarang.
cepat2 jangan tangguh2 lagi...




Label: , , , , , ,