<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Kenapa PATI HARUAN TIdak Digalakkan Diambil Jika Bersalin Secara Pembedahan?

Kenapa PATI HARUAN TIdak Digalakkan Diambil Jika Bersalin Secara Pembedahan?



Siapa yang akan bersalin secara pembedahan atau bersalin secara czer? BErsalin secara czer ni memang tak sakit...TAPI... yang sakitnye selepas bersalin tu.. Azabnya hanya orang yang bersalin czer je yang tahu... DAh la nak jaga baby lagi, nak menyusu lagi, nak tahan sakit tempat czer lagi... šŸ˜“









 Doktor sekarang memang TIDAK MENGGALAKKAN sesiapa yang baru lepas bersalin czer untuk mengambil sebarang PATI HARUAN . WAlaupun cepat sembuh tempat czer tu tapi kesan kat dalam tu die jadi melekat-lekat.





http://www.thereporter.my/2017/01/pati-ikan-haruan-tidak-digalakkan-untuk.html







Memang kita tak rasa kesannya selepas bersalin. Tapi bila kita nak bersalin yang kali seterusnya, ia akan melekat-lekat. Ada yang melekat dengan usus, sampai berjam-jam doktor dalam operation room usaha nak keluarkan baby.

Abis tu, kalau nak cepat sembuh luka czer, kita nak amek apa?

LAgipun kita tau, sekarang ni ramai yang berpantang sendiri kan. Mak ayah pun dah tak larat nak tolong jaga kita kan. Suami pun dapat cuti kejap je. Siapa lagi yang boleh bantu kita. Memang ada kumpulan sokongan confinement yang boleh tolong kita. Dan yang pasti, harga nya agak tinggi. Tetapi kalau mampu boleh je upah mereka untuk tolong bantu kita kan.

Atau pun boleh upah maid daily. Mana-mana yang boleh membantu kita dan menudahkan kerja kita.


Dan Suami tolonglah bantu isteri buat kerja rumah, bersihkan rumah, Kesian isteri tau.

Nak ambil apa untuk cepatkan luka bersalin cepat sembuh dan tidak merbahaya di kemudian hari?
 




KLIK LINK NI untuk CARA CEPAT SEMBUHKAN LUKA CAESARIAN


Nak cuba vivix semasa berpantang?

Boleh hubungi saya :

FB : Hanim ISmail

Page : Love Your Family`

ID : 921943

SMS /  WhatsApp : 017 975 2684

COD Area : Shah ALam, Jalan KEbun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Bandar Putera 2 , Rimbayu

Penghnataran secara PERCUMA atas setiap pembelian vivix ke seluruh MALAYSIA.




Atau anda boleh membuat pembelian secara online dengan menekan icon di bawah



https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=15afaeb2c3c4446728e3adfbd35d0801

 









Label: , , ,