<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Cara Atasi Masalah Penapis Buah Pinggang Bocor, Tiada Lagi Protein Berlebihan dalam Urin

Cara Atasi Masalah Penapis Buah Pinggang Bocor, Tiada Lagi Protein Berlebihan dalam Urin

Sebelum ni saya dah cerita apa itu masalah penapis buah pinggang bocor atau nama sains nya adalah Nephrotic Syndrome. Ia adalah satu keadaan di mana buah pinggang kita yang tersangat mahal dan banyak fungsi ni tidak dapat menjalankan fungsi dengan terbaik. Ia menyebabkan protein yang berlebihan berada di dalam urin.Anda boleh baca berkenaan Nephrotic Syndrome di LINK ini. Saya ada ceritakan serba sedikit tentang Nephrotic Syndrome yang berkait tentang :Jangan lupa baca di LINK ini yer.


Kat Malaysia ni, ramai yang ada masalah Nephrotic Syndrome ni a.k.a Penapis Buah Pinggang Bocor. Kebanyakannya adalah kerana mempunyai penyakit diabetis. 

Tapi. insya Allah ada rawatan yang sesuai dengannya. Saya sertakan TESTIMONIAL berkenaan mereka yang mengambil Produk VIVIX untuk mengatasi masalah Penapis Buah Pinggang Bocor @ Nephrotic SYndrome ini.Testimoni 1

Testimoni 2  Testimoni 3


Testimoni 4

 Testimoni 5
Testimoni 6 Testimoni 7 Bagaimana Vivix Membantu pesakit Buah Pinggang?

Anda mempunyai pilihan sama ada Mahu membiarkan sahaja buah pinggang ada terus mengalami kerosakan sehingga membahayakan kesihatan anda, atau anda boleh mencuba Vivix sebagai rawatan alternatif.


Sekiranya anda mahu mencuba Vivix untuk mengatasi masalah Nephrotic Syndrome atau masalah buah pinggang bocor , anda boleh menghubungi saya ; pengedar Shaklee Shah ALam -  Jalan kebun:


Hanim Ismail
ID : 921943
SMS  / WhatsApp : 017 975 2684
COD Area : Shah ALam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Bukit RImau, Johan Setia, Kampung Lombong, Bandar Rimbayu, Bandar Putera 2.

Penghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan Perkhidmatan Poslaju dan GDEX.atau anda boleh membuat pembelian secara online terus melalui website shaklee dengan menekan icon di bawah:

Segala info dan pertanyaan boleh diajukan pada saya. Saya Hanya akan GUIDE CARA pengambilan Vitamin dan Produk SHaklee KHAS kepada pelanggan saya sahaja.

Insya Allah dengan menjaga pemakanan dan berikhtiar dengan Vivix, masalah Nephrotic Syndrome akan dapat diatasi. Kita Hanya mampu berikhtiar, Allah jua Yang Maha Penyembuh.

Label: , ,