<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenienceā€¦

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Testimoni Hilang Parut Jerawat dengan Supplemen

Testimoni Hilang Parut Jerawat dengan Supplemen

Dah makin ramai kastemer yang mencari-cari supplement untuk merawat sel-sel yang rosak. Yupp..sel yang rosak kat dalam tu menjadi penyebab kulit muka naik jerawat. Toksin banyak, Sel yang tidak sihat, habuk debu yang menjadi penyebab jerawat timbul. SAya nak share testimoni yang menggunakan supplement atau vitamin dan juga skincare yang digunakan untuk merawat parut jerawat yang teruk.



Meh saya sertakan dengan TESTIMONI BERGAMBAR.

Jom Cuci Mata uollsss...



Testimoni 1



Testimoni 2



Testimoni 3



Testimoni 4





Testimoni 5




 Testimoni 6



 Testimoni 7



 Testimoni 8



Testimoni 9




Ha...macam mana akak-akak, adik-adik.. ada rasa tergugat tak, ada rasa jeles tak bila tengok kulit yang teruk rosak sebab parut jerawat dah makin pulih. 
Kulit kusam dah makin Berseri-seri.

Tengok mak-mak yang umur 50 an tapi nampak macam umur 30 an je kan?

Tak payah tunggu lama-lama. Meh kita stori mori dulu. Saya boleh guide untuk pengambilan vitamin yang sesuai untuk kulit dan masalah kulit anda.

Hubungi saya; pengedar Shaklee Jalan Kebun- Shah ALam:

Hanim Ismail
ID : 921943
SMS / WhatsApp : 017 975 2684
COD Area : Shah Alam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Bandar Putera 2, Kampung Lombong, Rimbayu

Penghantaran ke Seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan Perkhidmatan POSLAJU dan GDex.

Atau anda boleh membuat pembelian secara online melalui website shaklee dengan menekan icon di bawah:




Label: , ,