<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://mommygojes.com

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Loving Family: Cara Pulihkan Luka Bersalin Czer Dengan Cepat

Cara Pulihkan Luka Bersalin Czer Dengan Cepat

Bersalin secara pembedahan caesarean adalah ibarat mimpi ngeri bagi ibu-ibu. Tapi ada juga yang mahukan bersalin secara czer kerana tidak mahu menanggung sakit ketika mahu bersalin. Bersalin czer ni ibarat belah perut yang memang ramai ibu kalau boleh tidak mahu sama sekali.




Tapi, sekiranya mommy ditakdirkan bersalin secara czer, jangan risau sama sekali. Memang part nak jaga tempat pembedahan tu agak rumit sikit,,, Mommy pun takut nak tengok, suami apatah lagi kan.. Ada satu cara untuk sembuhkan dengan cepat tempat czer tu tanpa side effect malah badan juga akan menjadi lebih sihat.



Setakat ni, ramai yang dah try dengan produk ni dan memberi feedback yang best ketika berpantang selepas bersalin secara czer. 



💙  Tempat pembedahan cepat sembuh
💚  Badan rasa ringan, walaupun menanggung sakit perut kena 'belah'
💜  Efek cucuk epidural semakin kurang










Namun, sekiranya mommy bersalin secara normal, mommy juga boleh gunakan Vivix ni juga. Jangan risau. Walaupun kita tak tanggung sakit seperti mommy yang bersalin czer, tapi kita masih rasa sakit jahitan kat bawah kan?


Nak cepat sembuh luka jahitan pun elok sangat ambil Vivix ni...

Tambah lagi, kalau mommies yang dah ada 2 @ 3 anak sebelum ni kan? Kebanyakan mommies kat sini sama ada berpantang sendiri atau dengan mak kan? Takkan kita nak serah semua kat mak tolong buat kerja kan? Kesian mak kita kan? Bukannnya mak kita umur 30 an.. 


Nak sidai baju
Mandikan baby
Masak
Lipat baju
Kemas rumah


Seminggu pertama lepas bersalin boleh la mintak tolong suami buatkan. Bila suami dah start bekerja, mak kita yang kena buatkan. Kecuali lah, kita dah kurang rasa sakit bersalin tu kan? Boleh la kita tolong mak buat sikit-sikit.


Lagipun, bersalin secara czer ni doktor galakkan untuk banyakkan berjalan. Untuk elakkan darah beku. Sebab itulah, sekarang doktor dah bagi siap-siap ubat cairkan darah untuk kita cucuk kat paha selama sebulan selepas kita dah boleh discharge dari hospital. Cucuk hari-hari pulak tu. Kita kena cucuk sendiri tau kat paha.. Bahaya kalau darah beku.


VIvix juga membantu cairkan darah kita untuk elakkan pembekuan darah.
Sebab itulah ramai mommies yang suka sangat dengan Vivix bila ambil selepas bersalin. 


Mommies yang nak cuba Vivix boleh hubungi saya; pengedar Shaklee Shah Alam -  Jalan Kebun:



Hanim Ismail
ID : 921943
SMS / WhatsApp : 017 975 2684
COD Area : Shah ALam, Jalan Kebun, Kota Kemuning, Johan Setia, Bukit Rimau, Bandar Putera 2, Bandar Rimbayu, Kampung Lombong


Penghantaran ke seluruh Malaysia boleh diuruskan dengan Perkhidmatan Poslaju dan GDEX


atau mommies boleh membuat pembelian secara online dengan menekan icon di  bawah







Label: , ,